Місто

У центрі Житомира дітям десантників влаштували свято, а бійцям подарували шоколадного Миколая вагою 8 кг

19 December 2014, 18:42

 19 грудня у Житомирі діти, чиї батьки воюють у зоні АТО, зібралися разом аби відзначити День святого Миколи Чудотворця. Свято для них влаштував колектив «Львівської майстерні шоколаду», яка знаходиться на площі Перемоги.

Близько сотні дітей бавилися, ласували солодощами, а потім всі разом намалювали велетенську листівку, у якій написали побажання своїм батькам на передову. У побажаннях діти просили миру для України і швидкого повернення військових додому.

Також майстри шоколадної справи виготовили велетенського святого Миколая, якого відправили на Схід десантникам 95-ї окремої аеромобільної бригади. Шоколадного велетня виливали у Львові, для виготовлення знадобилися майже 8 кілограмів молочного шоколаду. А житомирські шоколатьє розмалювали Чудотворця синьо-жовтими їстівними фарбами.

«Ми передамо шоколадного Миколая на Схід нашим хлопцям, щоб вони могли насолодитися та відчути свято і підтримку», - сказав десантник 95-ї бригади Максим Савенко.

«Ми б хотіли, щоб ту енергію позитиву, ту любов, яку ми вклали в цього шоколадного Святого Миколая, передати хлопцям в АТО, в 95-ту бригаду, щоб вони теж відчули, що ми пам'ятаємо, що ми їх любимо і ми їм дуже-дуже вдячні за все, що вони для нас роблять», - зазначила господиня «Львівської майстерні шоколаду» Людмила Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі