Політика

Дмитро Кропачов завітав із подарунками від Миколая до дітей з Червоноармійського району

20 December 2014, 12:44

У день Святого Миколая Дмитро Кропачов, лідер партії «Сила Людей» на Житомирщині, депутат Житомирської обласної ради, привітав малечу зі святом. Депутат відвідав дошкільні заклади «Ялинка» та «Сонечко» в смт. Червоноармійськ, дитсадки у селах Зелена Поляна, Івановичі, Очеретянка, Кошелівка, Сколобів, Чернявка, Ясна Поляна, Теньківка та Соколів.

Близько 550 малят отримали подарунки до Дня Миколая. Депутата зустрічали радісно, вітали, розповідали віршики й співали пісень. Вихованці садочків запевнили, що протягом року були слухняними й добре поводилися, тож цілком заслужили на цукерки.

«Відколи Дмитро Ігорович став депутатом, він постійно працює на окрузі, не обходить своєю увагою й дітей. Це вже втретє він вітає дітей на День Миколая Чудотворця – діти дуже задоволені. Приємно, що незважаючи на складні часи, наш депутат не забуває про малюків. Він чимало нам вже допоміг і, що приємно, Кропачов завжди дотримує свого слова. Діти чекають його приходу, як свята», – розповів Анатолій Колосович, завідуючий ДНЗ №2 «Сонечко» смт. Червоноармійськ.

Дмитро Кропачов поспілкувався з педагогами дитячих садочків і пообіцяв і надалі сприяти у вирішенні нагальних питань.

«День Миколая Чудотворця – особливе свято. Воно сповнене тепла й любові, нагадує про дитинство. Тож для мене важливо, щоб саме малюки не залишилися в цей день поза увагою, щоб відчули хоча б трошки радості. Кожен з нас знає, як приємно отримувати подарунки, але дарувати – ще приємніше. Щира дитяча радість, усмішки і сповнені щастя очі – то найкращий подарунок, який сьогодні отримав саме я», – поділився враженнями Дмитро Кропачов.

Прес-служба депутата Житомирської обласної ради Дмитра Кропачова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі