Місто

Дітей житомирських військових привітали з Днем святого Миколая

20 December 2014, 21:23

Веселощами та солодкими подарунками привітали дітей військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади. Організатори дитячого свята розповідають: хотіли віддячити житомирським військовим, які зараз перебувають на Сході.

«Таким чином ми вирішили віддячити за те, що вони захищають нашу країну і нас в тому числі від ворога, якого всі знають. Оце така наша вдячність дітям їхнім батькам за те, що вони роблять для нашої країни і для нас. Це, звичайно приурочено до свята Святого Миколая, і вирішили зібрати ми як власники ресторану «Фавор» сюди дітей наших і їхніх батьків і відсвяткувати таке дитяче свято», - розповідає власниця ресторану «Фавор» Ірина Гричківська.

За словами організаторів, дуже багато людей та організацій зголосилось допомогти у підготовці дитячого свята, серед яких компанія «Метро» та громадська організація «Альянс молодої сили».

«Наші хлопці захищають нашу державу, а для їхніх діточок ми зробили таке свято, і провести такий новорічний подарунок для них. Багато відгукнулось людей, які допомагали в проведенні цього свята. Ці всі люди допомагали, чим змогли: одні принесли подаруночки, другі допомагали харчами для цього свята. Тобто, ми зробили це свято з того, що в нас було, і, на мій погляд, воно дуже прекрасно вийшло», - каже власник ресторану «Фавор» Дмитро Гричківський.

Військові, які також відвідали дитяче свято, переконані: такі є заходи є вкрай важливими для усіх дітей, а для дітей військових тим паче.

«Це діти військовослужбовців, які беруть активну участь в антитерористичній операції. І вони трохи обділені увагою, і ми вважаємо, що керівництво кафе «Фавор» і інші організації, які організували це свято, займаються цією справою на належному рівні. Коли у дітей гарний настрій і коли у дітей свято - це свято й для батьків. Тому що діти - це наше майбутнє, і якщо у майбутнього все нормально, значить, і у батьків все нормально», - розповідає заступник командира 13-го батальйону 95-ї бригади з виховної роботи Сергій Дзиба.

Вдосталь награвшись, дітвора поласувала солодощами та отримала подарунки з рук святого Миколая.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі