Суспільство

Друзі просять допомогти врятувати життя пораненому бійцю з Житомирської області, батькові чотирьох дітей

7 January 2015, 12:26

 Допомога для термінового лікування за кордоном потрібна уродженцю Житомирської області, старшому прапорщику 128-й окремої гірсько-піхотної бригади Олегу Кравчуку, який отримав серйозне поранення в зоні АТО.

Про це друзі Олега написали у соцмережі фейсбук.

«Допоможіть врятувати руки та життя молодому бійцю – батькові 4-ох неповнолітніх дітей з опіками 40% тіла. Терміново на лікування у США потрібно 200 тис. доларів», - йдеться у повідомленні.

Кравчук Олег Олександрович 1980 народження, уродженець Житомирської обл. Чуднівського району. Батько чотирьох неповнолітніх дітей. Кадровий військовослужбовець (старший прапорщик–артилерист) у липні 2014 року був відправлений у зону АТО, де вже у вересні під м.Щастя отримав перше поранення (осколкове від розриву «градом» в попереково-сідничної зоні). Після реабілітації, приховуючи наміри від рідних і близьких, знову відправився на Схід.

22 грудня в результаті вибуху під м.Дебальцеве Олег отримав серйозні травми. Зараз він знаходитися у важкому стані з опіками ІІІ-ІV ступеня (ураження 40%) в реанімації опікового центру четвертого невідкладної допомоги м.Харкова.

«На сьогоднішній день лікарі намагаються врятувати кінцівки рук, на яких вже провели кілька операцій, але цього не достатньо. Ризик втратити кінцівки – досі великий. На обличчі і на інших ділянках тіла ситуація не легше. За словами лікарів, життя Олега знаходиться під серйозною загрозою. Ми зв'язалися по телефону з Іриною, дружиною Олега, яка вже більше двох тижнів знаходиться поряд з чоловіком у госпіталі в Харкові, залишивши вдома чотирьох неповнолітніх дітей. Зі слів Ірини, на операцію, яку можуть зробити в США, потрібно близько 200 тисяч доларів, яких, звісно у сім'ї немає. Його батьки – пенсіонери, живуть в селі. Головне, часу на збір коштів залишається не більше місяця», - пишуть друзі Олега та просять всіх небайдужих допомогти зі збором коштів.

Карта Приватбанку: 6762 4683 1464 1832 (Кравчук Олег Олександрович), тел. дружини Ірини: (068)996-98-10, (063)351-38-86.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі