Влада

Через півтора місяця роботи начальника управління освіти Житомирська міськрада завершила його перевірку

13 January 2015, 10:28

6 січня 2015 року в Житомирській міській раді завершено проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», начальника управління освіти Житомирської міської ради Арендарчука Валентина Васильовича.

Про це повідомляє офіційний сайт Житомирської міської ради.

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої статті 5 Закону України “Про очищення влади” та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563, виконавчим комітетом Житомирської міської ради проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, щодо Арендарчука Валентина Васильовича.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Арендарчука Валентина Васильовича не застосовуються заборони, визначені частиною третьою, четвертою  статті 1 Закону України “Про очищення влади”, - йдеться у повідомленні.

Перевірка була розпочата 31 жовтня 2014 року.

Копії заяв посадовця про проведення перевірки та декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 рік додаються.

29 жовтня 2014 року в. о. міського голови Любов Цимбалюк в коментарі Житомир.info повідомила, що кандидат на посаду начальника управління освіти Арендарчук проходить спецперевірку.

Станом на 25 листопада Валентин Арендарчук офіційно став начальником управління освіти Житомирської міської ради – у списку управлінь на сайті Житомирської міськради нарешті заповнили порожні графи.

Заява Арендарчука про проведення перевірки. Фотокопія з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі