Влада

Термін видачі довідки про взяття на облік вимушених переселенців продовжено, - Житомирська ОДА

13 January 2015, 13:25

В Україні строк видачі довідки про взяття на облік вимушених переселенців подовжено на місяць - до 1 лютого 2015 року.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на департамент праці та соціального захисту.

Так, постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 «Про здійснення соціальних виплат особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та проведення антитерористичної операції» передбачено, що виплати, які призначені або продовжені особам до набрання чинності цією постановою, здійснюються за фактичним місцем їх проживання (перебування) у разі видачі їм до 31 грудня 2014 року відповідної довідки.

Оскільки значна кількість осіб не змогла зареєструватися в органах соціального захисту населення до закінчення цієї дати, Урядом 12 грудня 2014 року прийнято рішення щодо продовження до 1 лютого 2015 року строку видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

Департамент праці та соціального захисту нагадує: для отримання довідки про взяття на облік особі, яка переміщується з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання (перебування).

Адреси місцевих управлінь праці та соціального захисту населення розміщені за посиланням: http://www.gupszn.ho.com.ua/povidomlennja/dorozhnja_karta_zt.pdf.

За повідомленням департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, станом на 12 січня 2015 року у Житомирській області проживає 6 тис. 187 переселенців.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 5 січня їх було 6 тис. 171.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі