Спорт

Житомирські легкоатлети привезли з Києва чотири золоті, дві срібні та три бронзові медалі

13 January 2015, 14:45

На ХХ легкоатлетичних змаганнях «Різдвяні старти», які 9-10 січня відбулися в Києві, житомиряни здобули чотири золоті, дві срібні та три бронзові медалі.

Про це повідомляє Спортивний Житомир.

Змагання зібрали понад триста спортсменів з чотирнадцяти регіонів України.

Перше золото в скарбничку збірної Житомирщини в перший же день змагань поклав Максим Костікевич (ЖДЮШОР з легкої атлетики, тренер - Ледньова А. Є.). Максиму не було рівних на дистанції 400 метрів, яку він подолав за 48.77.

На цій же дистанції вихованець ОШВСМ Назарій Дзюбенко (тренер - Зорнік В. Р.) здобув «бронзу» з результатом 49.04. На другий день змагань Назарій став чемпіоном на дистанції 200 метрів з результатом 22,44.

Чемпіонкою на дистанції 400 метрів серед жінок стала бердичівлянка Юлія Олішевська (ОШВСМ, тренер - Зорнік В. Р.). Вона подолала дистанцію з результатом 53,2. Наступного дня Юлія виграла ще срібну медаль на дистанції 200 метрів з результатом 24,73.

«Срібло» на дистанції 1500 метрів серед жінок виграла Марія Шаталова (ДШВСМ, тренер Якимчук А. О.). А от серед чоловіків наш Василь Коваль (ОШВСМ, тренер Даниленко О. Л.) показав лише четвертий результат, програвши менше секунди тернопільчанину Івану Стребкову. 

Бронзові медалі на дистанції 2000 метрів з перешкодами здобули Наталія Трибель (ЖДЮШОР з легкої атлетики, тренер Ледньова А. Є.) та Віктор Косянчук (ОШВСМ, тренер - Даниленко О. Л.).

Бердичівлянин В'ячеслав Олішевський (ОШВСМ, тренер - Зорнік В. Р.) виграв «золото» на дистанції 800 метрів з результатом 1:50.39.

Вже 27-28 січня у Запоріжжі пройде командний чемпіонат України у приміщеннях, а 12-14 лютого у Сумах – головний старт національного сезону, зимовий чемпіонат України. Він стане вирішальним етапом відбору до континентальної першості (6-8 березня, Прага (Чехія)).

Як повідомляв Житомир.info, житомирські триатлети Єгор Мартиненко та Олександра Степаненко завоювали «золоті» медалі на чемпіонаті Африки з дуатлону, який відбувся 9 січня в Люксорі (Єгипет).

Фото Спортивний Житомир

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі