Події

У Житомирі біля нічного клубу чоловіки з’ясовували стосунки за допомогою револьвера

18 January 2015, 10:53

В ніч на 18 січня поблизу нічного клубу «Каньйон» відбулась стрілянина. Словесна перепалка та штовханина між відвідувачами закладу завершилась стріляниною з вогнепальної зброї. В результаті події ніхто не постраждав, чоловіка, який здійснив невлучний постріл у свого опонента, затримала міліція.

Відвідувач нічного клубу Сергій Фещук розповів журналісту Житомир.info про події тієї ночі.

«Близько 1-ї години ночі біля нічного клубу «Каньйон» мене зачепило 2 молодики. В результаті словесної перепалки вони завели мене в темний бік: за каси, там де немає камер, ніхто нічого не бачить. Завели і накинулися з кулаками. але отримали гідну відсіч. Погрожували мені, мов «тобі прийде капець», скажімо так. І приблизно через годину, вже коли було закриття нічного клубу, я забрав свою куртку. Вдягав її і в нічний заклад зайшла білява дівчина і пригрозила мені, мов «пішли на вулицю розбиратися далі за наших хлопців». Я вийшов, побачив, що вони всі сідали в таксі - ця дівчина, молодики, які накидалися на мене, і невідомий мені чоловік, який побачивши мене, вийшов з таксі, направив на мене револьвер, прицілився та вистрілив. Але в останній момент його підбила дівчина, і він влучив, приблизно, сантиметрів 40 від моєї правої ноги. Другий постріл він теж намагався зробити. Він відштовхнув дівчину, прицілився, але не встиг вистрілити, так як його знесли охорона нічного клубу, небайдужі свідки та працівники ДСО, які затримали його. Забрали вогнепальну зброю. Потім з’ясувалось, що це вогнепальна зброя, це не травматична, не пневмат, не «флобер». Це вогнепальна зброя. Чоловіка доправили у відділення МВС», - розповів Сергій Фещук

Свідки події запевняють, що чоловік, який стріляв з вогнепальної зброї, хизувався тим, що повернувся із зони АТО.

«Те що я бачив: стояли біля «Каньйону». Вийшли хлопці - Сергій і стрілок. Вони вийшли і пішли до таксі, тобто цей чоловік, який стріляв, вийшов і пішов до таксі, його забрали дівчата його. Сергій пішов з ним розмовляти, сам. Дівчата цього чоловіка не пускали. Ми розвернулися. Сергій повернувся в сторону «Каньйона», а цей чоловічок вихопив пістолет і, грубо кажучи, пальнув Сергію в спину. Ось і все… Те що ми бачили. Далі його хлопці просто заломали, встигли. Підбігли інші чоловіки та хлопці з ДСО і забрали його. Коли ми йшли в таксі, він також йшов до таксі, Сергій йшов за ним. Ми стояли там поруч, він говорив, що він з АТО , він нас всіх.. ну.. не буду некультурно висловлюватися, він обзивав нецензурно. І коли вже стрельнув, його почали заламувати він почав кричати: «Да я з АТО. Ви такі-пересякі. Я вас зараз тут всіх покладу», - розповів свідок події Максим Мельник.

За словами Сергія Фещука, невдовзі після затримання «стрілка» нібито відпустили, тоді втрутились активісти. Вони зателефонували до начальника міськвідділу міліції, тільки тоді чоловіка взяли під варту.

«Коли даного стрілка вже якби відпустили, бо я бачив, як він на ганку курив цигарки, активісти подзвонили до начальника міськвідділу, після чого цей громадянин був взятий під варту та зараз допитується», - розповів Сергій Фещук.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі