Спорт

Бердичівські спортсмени вибороли на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту два золота, срібло і бронзу

21 January 2015, 18:09

Бердичівські спортсмени привезли із міжнародного турніру зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка» дві золоті медалі, одну срібну та одну бронзову нагороди.

Про це повідомляє сайт Ріо Бердичів

17 січня у Львові відбувся ХVІ Міжнародний турнір зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка». У змаганнях взяли участь 68 спортсменів з України, Словаччини та Грузії. Змагання відбувались серед юніорів та дорослих.

Житомирську область на цих змагання представляли вихованці Бердичівської школи стрибунів у висоту імені Віталія Лонського.

Найкращий результат серед бердичівських спортсменів у категорії юнаків 1998-1999 років народження показав вихованець Ігоря Лонського Дмитро Нікітін, який здобув золоту медаль турніру з результатом 205 см. Ще один вихованець цієї школи Євгеній Тритєвич став шостим.

Серед дівчат у цій же віковій категорії третє місце зайняла вихованка Олександра Михальченка Ірина Миронюк з результатом 165 см, четверте місце посіла Карина Миронюк з результатом 160 см. П’яте місце з результатом 155 см посіла вихованка Ігоря Лонського Ольга Мельничук.

Перше та друге місця серед юніорів 1996-1997 років народження посіли вихованці Ігоря Лонського. Першим з результатом 215 см став Олександр Баранніков, а другим Владислав Мазур з результатом 210 см. Андрій Шклярук посів дев’яте місце з результатом 185 см.

У змаганнях серед дорослих бердичівські висотники завершили свої виступи за крок до п’єдесталу. Наталія Гапчук (тренер – Олександр Михальченко) з результатом 180 см зайняла четверте місце, перемогу здобула Оксана Окунєва з Миколаєва з результатом 192 см. Юрій Крімаренко (тренер – Володимир Журавльов) зайняв також четверте місце з результатом 215 см, а перемогу здобув господар та організатор змагань Дмитро Дем’янюк з результатом 220 см.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі