Влада

У Бердичеві «весняні» канікули почнуться 26 січня: хочуть зекономити на опаленні

22 January 2015, 14:41

У місті Бердичів Житомирської області у зв'язку з напруженою ситуацією в енергопостачанні комунальних об'єктів та з метою економії бюджетних грошей весняні канікули, які повинні були початися 23 березня 2015 року, будуть перенесені на 26 січня.

Про це повідомляє Бердичів BIZ з посиланням на  управління освіти і науки Бердичівської міської ради.

При цьому учні 1-8 класів на канікулах будуть перебувати два тижні, тобто, до 6 лютого. А школярі, які навчаються в 9-11 класах, відпочиватимуть один тиждень - з 26 по 30 січня (плюс вихідні 31 січня та 1 лютого).

Житомир.info повідомляв, що згідно з графіком, у Бердичеві зимові канікули закінчилися 12 січня, у Бердичівському районі – 19 січня.

У зв'язку зі збільшенням терміну канікул, розповідають в управлінні, будуть внесені відповідні зміни в графік навчально-виховного процесу, розроблені шляхи інтенсифікації навчальних програм.

Подібну практику у Бердичеві вже застосували восени: тоді було відмінено осінні канікули, - відзначають Бердичівські новини. Натомість діти на тиждень раніше пішли на зимовий відпочинок.

Як відзначає видання, на весь опалювальний сезон Бердичеву виділили ліміт газу тільки на рівні 9,5 мільйонів кубометрів при потребі у 15 мільйонів.

Як повідомляв Житомир.info, зимові канікули у житомирських школярів триватимуть до 1 лютого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі