Влада

Цимбалюк хоче зекономити 0,5 млн. грн. на висвітленні діяльності Житомирської міськради

23 January 2015, 14:57

В.о. мера Житомира Любов Цимбалюк ініціює скорочення видатків по висвітленню діяльності міської ради на 50% в бюджеті міста на 2015 рік.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

В.о. мера Житомира Любов Цимбалюк доручила спрямувати близько 500 тисяч гривень, які планувалося використати на висвітлення діяльності міської ради та її виконавчих органів, на більш важливі потреби міста. За словами Любові Цимбалюк, таке розпорядження було прийнято з урахуванням думки громади Житомира.

«Питання економії коштів - це першочергове завдання людей, які формують бюджет. Тим не менш, повністю відмовитися від висвітлення діяльності у ЗМІ неможливо. Житомиряни, зокрема, підприємці, вчителі, керівники підприємств та організацій повинні мати доступ до офіційної інформації та рішень влади з різних джерел, а інформація про діяльність ради в повному обсязі не завжди висвітлюється у приватних засобах масової інформації», - пояснила в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

За повідомленням прес-служби мерії, на черговій сесії міської ради розглядатимуть бюджет міста на 2015 рік. До цього часу фахівці мають підготувати найоптимальніший проект бюджету міста. Зокрема, мають бути враховані усі важливі соціальні виплати. Ймовірно, зекономлені кошти будуть спрямовані на харчування дітей у садочках та початкових класах шкіл.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі