Культура

На благодійному концерті у Житомирі фонд «Місія в Україну» зібрав 50 650 гривень для дітей з особливими потребами

23 January 2015, 17:34

Півтори години живої музики, виконання народних та класичних творів подарувала житомирянам академічна хорова капели «Орея» під час доброчинного концерту у житомирському телецентрі. Організаторами заходу виступив благодійний фонд «Місія в Україну». За словами благодійників, усе більше сімей з дітьми з інвалідністю звертаються по допомогу до фонду. І саме на ліки для особливих дітей волонтери збирали кошти під час заходу.

«Ці кошти ми збираємо на те, що б закупити ліки для діток з інвалідністю, які стоять на обліку «Місії в Україні». Взагалі в медико-реабілітації у нас стоїть більше шестисот сімей з такими дітками, і дуже важливо, щоб кожен з них міг отримати допомогу. І ми дуже вдячні керівнику Олександру Олександровичу Вацеку і всій капелі, за те що вони погодилися допомогти нам у зборі коштів на потреби сімейств діток з інвалідністю», - розповідає менеджер по зв’язках з громадськістю благодійного фонду «Місія в Україну» Тетяна Грасюк.

Запрошені гості переконані - потрібно усіма силами долучатись до допомоги дітям з інвалідністю.

«Ми дуже раді, що такі заходи проводяться у нас в місті, це благодійний захід, і ми вважаємо, що таких заходів має бути побільше і що потрібно активніше нам всім брати участь. І люди, які можуть допомагати дітям, вони повинні допомагати дітям. Це завжди дуже приємно і дуже відповідально. Я закликаю всіх, хто може, хто повинен за службовим обов'язком або за велінням серця долучатись до таких речей», - каже гість концерту Олександр Бочковський.

Загалом під час благодійного концерту було зібрано 50 650 гривень. Організатори доброчинного вечора кажуть: не зупинятимуться на досягнутому і надалі допомагатимуть сім’ям з дітьми з інвалідністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі