Влада

Влада Житомирської області обіцяє посилити охорону громадського порядку та важливих об’єктів інфраструктури

24 January 2015, 13:29

На Житомирщині силові структури посилять охорону громадського порядку та важливих об’єктів інфраструктури.

Таке пообіцяв голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський на селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з питань безпеки громадян України та захисту найважливіших об’єктів інфраструктури, що відбулася 23 січня, - інформує прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Участь у нараді також взяли перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та керівники силових структур області.

«Основне завдання на сьогодні – це координація дій органів влади з метою забезпечення безпеки громадян, охорони найбільш важливих об’єктів інфраструктури, громадського порядку, посиленого режиму патрулювання міст. Кожен громадянин повинен відчувати себе у безпеці», - наголосив на початку наради Арсеній Яценюк.

Як наголосив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, необхідно в два рази збільшити патрулювання вулиць українських міст. До цього варто залучати працівників СБУ, курсантів вищих навчальних закладів МВС, СБУ та МНС.

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звернув увагу керівників регіонів на посилення охорони критичних вантажів, насамперед з енергоносіями, мостів та пунктів сполучення, в тому числі й залізничних, між областями.

Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко відмітив, що головам облдержадміністрацій в першу чергу необхідно звернути увагу на всі підприємства теплопостачання, водовідведення з питань безпеки та забезпечення запасами ресурсів.

Усі керівники регіонів переходять в щоденний оперативний режим роботи з питань координації по безпеці громадян та об’єктів інфраструктури, - підсумував Арсеній Яценюк.

 Фото прес-служби Житомирської обласної державної адміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі