Події

Житомирська міліція шукає зухвалого зловмисника, який викрадає пальне з автозаправок

27 January 2015, 08:26

Міліція розшукує чоловіка, який викрадає пальне з автозаправних станцій.

Про це Житомир.info повідомили у Житомирському райвідділі міліції.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу чоловіка, причетного до крадіжок з автозаправних станцій, розташованих на території Житомирського району.

"З початку року працівниками Житомирського РВ УМВС зареєстровано низку крадіжок пального у мережі автозаправних станцій. Зловмисники, заливши пальне у бак, не розраховувались, а, користуючись моментом, коли персонал був зайнятий, їхали геть. Розшукувані, яких зафіксували камери відеоспостереження, мають портретну схожість. Тому існує певна підозра, що до скоєння цих кримінальних правопорушень причетна одна й та сама людина", - інформують правоохоронці.

Наразі тривають заходи, направлені на встановлення особи та затримання зловмисника. Шановні громадяни, якщо ви впізнали зображену особу, прохання повідомити до Житомирського районного відділу міліції за номерами телефонів:  (0412) 407-803, 407-804, 093-026-26-73, або по спецлінії 102.

Прикмети: молодий чоловік зростом 170-175 см, худорлявої тілобудови, з коротко стриженим русявим волоссям. Був одягнений у тканинну куртку із капюшоном темного кольору.

Чоловік може пересуватися на автомобілі марки «Опель-Вектра», темно-синього кольору, зі спойлером на кришці багажника, металевими литими дисками. Також встановлено, що на автомобілі відсутній передній бампер, а передній номерний знак прикріплений з лівої сторони до корпусу автомобіля.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі