Влада

Позачерговий Житомирський виконком розгляне п’ять звернень та проект про громадянську мобілізацію

27 January 2015, 14:20

 П’ять звернень, які годин тому ухвалила сесія міської ради, та проект рішення про оголошення громадянської мобілізації пропонують розглянути членам Житомирського міськвиконкому на позачерговому засіданні 27 січня.

Проект рішення щодо громадянської мобілізації внесла на розгляд Юлія Демчук.

«У зв’язку з проведенням російськими збройними силами гібридної війни, загостренням ситуації в країні та артобстрілами м.Маріуполь, що призвело до масової загибелі цивільного населення, численними фактами саботажу з боку працівників органів внутрішніх справ та МНС, з метою попередження паніки та підготовки населення, виконавчий комітет Житомирської міської ради вирішив оголосити місяць громадянської мобілізації та громадянського опору», - йдеться у проекті рішення.

Пропонується також обстежити всі об’єкти, які можуть слугувати укриттям, провести інструктаж населення щодо основ цивільної оборони та захисту Вітчизни, активізувати військову підготовку школярів старших класів. Депутатам міськради хочуть запропонувати переглянути бюджет та виділити кошти на фінансування заходів щодо звільнення полонених мешканців Житомира.

Станом на 14.20 на засіданні міськвиконкому присутні 32 члени з 43.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської міської ради 27 січня депутати ухвалили п’ять звернень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі