Влада

Двох житомирян хочуть нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня

28 January 2015, 10:20

Голову Житомирської обласної спілки ветеранів-афганців, полковника запасу Ментова Павла Валентиновича, а також голову Житомирської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Хілю Володимира Григоровича планують нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня.

Про це йдеться у проектах рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про нагородження Ментова П. В. відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня» та «Про нагородження Хілі В. Г. відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня».

У першому проекті рішення йдеться:

«Враховуючи клопотання Житомирської міської спілки воїнів-інтернаціоналістів, відповідно до протоколу від 20.01.2015 р. № 2 засідання комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету, рішення Житомирської міської ради від 25.02.03 № 182 «Про встановлення відзнаки «За заслуги перед містом» та затвердження Положення про неї» зі змінами, внесеними рішенням Житомирської міської ради від 02.07.03 № 217, рішення Житомирської міської ради від 18.04.2013 № 513 «Про затвердження Програми забезпечення здійснення нагородження на 2013-2015 роки», виконавчий комітет міської ради вирішив:

Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня за мужність та відвагу при виконанні інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан обов’язку та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав голову Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни, полковника запасу Ментова Павла Валентиновича».

«Враховуючи клопотання Житомирського обласного відділення Українського Фонду Соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів Збройних Сил України, відповідно до протоколу від 20.01.2015 р. № 2 засідання комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету, рішення Житомирської міської ради від 25.02.03 № 182  «Про встановлення відзнаки «За заслуги перед містом» та затвердження Положення про неї» зі змінами, внесеними рішенням Житомирської міської ради від 02.07.03 № 217, рішення Житомирської міської ради від 18.04.2013 № 513 «Про затвердження Програми забезпечення здійснення нагородження на 2013-2015 роки», виконавчий комітет міської ради вирішив:

Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня за проявлену мужність та героїзм під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, активну участь у громадській діяльності та з нагоди 75-річчя від дня народження голову Житомирської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Хілю Володимира Григоровича», - йдеться у ще одному проекті рішення. 

Нагороди планують вручити в урочистій обстановці.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2013 року заступники Житомирського міського голови Микола Боровець та Петро Закусило, які написали заяви на звільнення, отримали почесні відзнаки «За заслуги перед містом ІІІ ступеня».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі