Новини компаній

ЯКІСНИЙ МОНТАЖ, ОБСЛУГОВУВАННЯ АБО РЕМОНТ САНТЕХНИКИ - НЕ РОЗКІШ, А КОМФОРТНЕ ЖИТТЯ

29 January 2015, 10:21

Проте в даний час з'явилося досить багато сантехнічних приладів, яким навіть після професійного монтажу, через деякий час потрібний ремонт або обслуговування. Тому послуги сантехніка завжди залишаються актуальними. Багато клієнтів до звернення до нас намагаються встановити всю техніку самостійно, заощаджуючи, і думаючи, що все буде надійно працювати, але це наївна помилка. Як з електрикою повинен працювати електрик, так і з кранами - це стихія досвідченого сантехніка. У людини, яка не з'їв собаку в цій справі, може просто не виявитися необхідного інструменту, обладнання, знання нюансів сучасної сантехніки. 

 

До того ж, тільки професійний майстер-сантехнік Житомир  знає, де можна недорого купити якісні деталі і сантехніку, а не дешеву китайську підробку.
ЯКЩО ВИ НЕ володіюте достатніми знаннями cантехніка - краще звернутися до професіоналів!

ВИ ЗБЕРЕЖЕТЕ: НЕРВИ, ЧАС, СИЛИ І ГРОШІ!

Тому краще зайнятися пошуком фахівця, для ремонту або монтажу сантехніки в будинку. Незважаючи на те, що подібні роботи пропонують виконати багато приватні майстри, не варто їм усім довіряти. Перш ніж зробити виклик майстра-сантехніка на будинок Житомир, слід порівняти ціни на послуги і постаратися оцінити якість їх роботи (наприклад, за відгуками в інтернеті). Не потрібно відразу кидатися у вир, замовляючи майстра по дешевим розцінками, інакше можна наштовхнутися на звичайну халтуру. Якщо ціни низькі, то і якість може бути таким же.


Якщо ви шукайте, думаєте, де знайти сантехніка, то краще скористатися послугами надійної організації, на зразок нашого сервіса. Тоді за майстра є, кому поручитися - ми дбаємо про якість надаваних послуг. Для таких цілей у нас є бригада професійних майстрів-сантехніків, яка встановить, підключить, відремонтує сантехніку і пов'язану з нею електрику.


СРОЧНО ПОТРІБЕН САНТЕХНИК? - Виклик нашого МАЙСТРА-САНТЕХНІКА!
Ми пропонуємо Вам зробити виклик майстра-сантехніка у Житомирі і найближчих районах Житомира


У послугу «сантехнік на дім» входять такі роботи, як: 

  • ремонт та заміна сантехніки: водопровідних і каналізаційних труб, батарей, розводка сантехніки (труб) по квартирі, змішувача, унітазу, крана, рушникосушки, водонагрівача та ін.
  • обслуговування, чищення сантехніки, усунення засмічень; монтаж сантехніки: душової кабіни, ванни, джакузі, раковини, унітазу, біде та ін.
  • демонтаж сантехніки;
  • підключення пральних та посудомийних машин;
  • сантехніка під ключ: кухня, ванна кімната, туалетна кімната, система опалення.
  • прочищення каналізації тросом і методом гідродинаміки

Будьте впевнені, що майстри-сантехніки  «WLSantehnik» нададуть якісні та надійні послуги, після яких Ви надовго забудете про питання / проблеми пов'язаних з сантехнікою у Вашій квартирі і точно не затопите сусідів

НІЯКИХ Равшану, Джамшут та ін. ФАХІВЦІВ дружньої країни!

 

При замовленні наших послуг діагностика безкоштовна, виїзд без ремонту (відмова від нього): 50 грн. Ціни на послуги сантехніка .

Для замовлення послуги «слюсар-сантехнік на будинок» просто зайдіть на сторінку "Контакти" на нашому сайті.
Зателефонуйте нам по телефону, напишіть поштою, залиште онлайн-заявку - ми завжди раді допомогти у виконанні будь-яких сантехнічних робіт!...

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі