Місто

Влада Житомира хоче заборонити передавати кіоски в оренду та розміщувати їх у скверах

31 January 2015, 12:08

 Влада Житомира планує внести зміни в рішення щодо схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, зокрема – планується заборонити передавати тимчасові споруди в оренду та розміщувати їх у скверах.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 31 січня.

З метою впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира, виконавчий комітет міської ради планує:

1. Внести зміни до рішення міськвиконкому від 18.12.2013 № 611 «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира» - в додаток 1 «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира» ( текстові матеріали):

1.1 до розділу 1 «Загальні положення», доповнивши  пунктом «1.13. Забороняється передача ТС в оренду»;

1.2 до розділу 3 «Вимоги до місць розташування ТС», доповнивши пунктами:

«3.20. Забороняється розміщувати нові ТС в межах визначених зон А (центральна частина міста), Б (мікрорайони переважно забудовані житловими багатоповерховими будинками з розвинутою інфраструктурою об'єктів торгівлі та побутового обслуговування), окрім розміщення та переміщення ТС на внутрішньоквартальні території цих зон.

3.21. Допускається створення нових груп ТС тільки за одним типом та не більше п'яти ТС, для розміщення яких розробляється єдиний паспорт прив'язки ТС з прив'язкою кожної окремої ТС з відображенням благоустрою прилеглої території.

3.22. При приведенні у відповідність до вимог Комплексної схеми існуючих груп ТС (які були розташовані на підставі дозвільної/погоджувальної документації) забороняється збільшувати в групах кількість ТС.

3.23. Забороняється розміщення ТС в скверах».

У відповідному розділі на сайті Житомирської міської ради опубліковані схеми розміщення та архітектурні типи тимчасових споруд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі