Політика

У Верховній Раді житомирський депутат-мажоритарник ледь не побився з колегою

11 February 2015, 16:31

11 лютого під час засідання Верховної Ради житомирський депутат-мажоритарник, член депутатської групи «Воля народу» Володимир Литвин мало не побився зі своїм колегою Володимиром Парасюком, - повідомляє ТСН.

Під час виступу з трибуни Верховної Ради Володимир Литвин звинувачував представників влади у тому, що вони урізають українцям соцвиплати та, нібито, прикривається війною. Також він говорив про те, що політики мають поставити чіткі питання з приводу місця Україні в світі та її безпекового статусу.

Коли ж виступ Литвина намагалися зупинити, він сказав: «Як правило, починає перший кричати той, кому сказати нічого, і він намагається перекласти відповідальність на інших людей».

Після цих слів до нардепа підбіг Парасюк і почав його штовхати. Рознімав політиків народний обранець від «Батьківщини» Сергій Власенко.

Депутати розійшлися по своїх робочих місцях, однак словесна перепалка між ними продовжилася.

Володимир Парасюк пояснив, чому виступ Литвина викликав у нього таке обурення, яке згодом переросло в перепалку, - повідомляє Цензор.НЕТ,

«Один брат Литвина відповідав за державний кордон України та здав його. Контрабандист, який усе життя кришував контрабанду між Росією та Україною. Другий брат Литвина відповідав за сектор «Д», який також його здав і утворився іловайський котел. Його дружина продавала армії по завищеним цінам сухпайки. Литвин є замовником вбивства Гонгадзе, і він виходить до трибуни і розповідає, як нам рятувати Україну?! Якби він свій спіч висказав, сів на місце, як криса, тому що я його таким вважаю, то ніхто б до нього не підходив, а він мені каже, що мені немає що сказати. У мене є що сказати, а якщо потрібно, то можу й застосувати дії», - пояснив Володимир Парасюк свою реакцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі