Спорт

ФОК «Динамо» у Житомирі може стати базою олімпійської підготовки з триатлону

17 February 2015, 13:15

Міністерство молоді та спорту хоче включити фізкультурно-оздоровчий комплекс «Динамо», створене на базі власності Житомирської обласної організації ФСТ «Динамо», до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки.

Про це повідомляє Спортивний Житомир.

Відповідний проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки» опублікований на сайті міністерства в розділі «До обговорення».

Планується, що на базі житомирського ФОК Динамо готуватимуть олімпійців-триатлетів. Разом з тим, комплекс мають звільнити від сплати земельного податку.

Тією ж постановою пропонується виключити з переліку баз олімпійської підготовки спортивно-оздоровчу базу обласної школи вищої спортивної майстерності у селі Березина Житомирського району.

Підстава - спортивні споруди закладів фізичної культури і спорту не використовуються для проведення всеукраїнських і міжнародних спортивних змагань, навчально-тренувального процесу національних збірних команд з видів спорту.

Як повідомляв Житомир.info, в 2013 році у Житомирі з успіхом пройшов Кубок України з триатлону та перший чемпіонат України з паратриатлону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі