Влада

Поранений в АТО доброволець просив членів виконкому працювати вдень і вночі, щоб війна не дійшла до Житомира

18 February 2015, 17:56

На засідання міськвиконкому 18 лютого завітав поранений боєць АТО, житомирянин Едуард Мальований, який попросив владу працювати та якісно виконувати свої функції, допомагати військовим та підтримувати армію.

«Будучи там, ми займалися кожен своєю роботою. Після війни та чотирьох місяців у лікарні, я прийшов сюди, щоб зрозуміти, що робиться у нашому Житомирі. Якщо ми тут живемо, якщо вас поставили виконувати свою роботу, то, будь-ласка, працюйте та виконуйте свої обов’язки. У нас зараз війна і час вирішувати більш глобальні питання. Тил повинен працювати для АТО, для поранених, повинен бути надійним. Хлопці, допомагайте нам, для того ви й поставлені зараз тут, щоб працювати, щоб забезпечувати робочі місця, щоб люди заробляли гроші і могли допомагати військовим. Хто не хоче, нехай сам піде, а хто буде працювати – заслуговує на повагу. Працюйте вдень та вночі – це зараз дуже важливо. Працюйте, піднімайте народ – для чого ми усе це робили, для чого ми Януковича скинули, куди ми йдемо? Ви зрозумієте, що якщо вони дійдуть сюди – не буде ні вас, ні нас. Не буде у нас нічого, а вони цього прагнуть», - розповів Едуард Мальований.

Боєць батальйону «Київська Русь», не зважаючи на складне поранення та контузію, нині уже не сидить на місці, а займається волонтерством. До членів виконкому він звернувся з пропозицією провести благодійну акцію та концерт, на якому збиратимуть кошти на потреби АТО.

«Нещодавно я був у Тячеві Закарпатської області – у невеличкому містечку, але я був вражений роботою місцевої влади та співпрацею з волонтерами. У мене буде до вас прохання, я б хотів провести благодійний концерт у Житомирі на базі драмтеатру. Я запрошу виконався: це В’ячеслав Кукоба, композитор, автор і виконавець пісень, він голова афганців та Союзу Чорнобиля Києва. У невеличкому Тячеві відбулась така ж благодійна акція за його участю і люди зібрали понад 50 тис. доларів на медикаменти та автомобілі в АТО», - запропонував Едуард Мальований.

В.о. мера Житомира Любов Цимбалюк підтримала пропозицію щодо проведення благодійного концерту, відмітивши, що необхідно буде лише узгодити дату та час проведення заходу і поінформувати населення.

Нагадаємо, Едуард Миколайович Мальований – боєць 11-го батальйону «Київська Русь», який влітку в бою за Сіверськ отримав вогнепальне поранення обличчя та втратив праве око.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі