Влада

Влада хоче відзначити річницю подій на Майдані зустріччю з житомирськими активістами

19 February 2015, 14:41

У день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні 20 лютого влада Житомирської області зустрінеться із представниками громадськості.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Зустріч керівництва області, міста, правоохоронних органів та силових структур із громадськістю відбудеться о 12.00 у сесійній залі Житомирської обласної ради у п’ятницю, 20 лютого.

Цього ж дня о 14.00 на майдані С.П.Корольова пройде покладання квітів до стели Героїв Небесної Сотні (навпроти облдержадміністрації) і панахида пам’яті за загиблими борцями, які віддали свої життя за свободу і незалежність України.

Як повідомляв Житомир.info, у п’ятницю, 20 лютого, о 17.30 біля дошки героям Небесної сотні на стіні Свято-Михайлівського кафедрального собору у Житомирі відбудеться мітинг-реквієм, о 18.00 - смолоскипна хода від Михайлівського собору до стенду Небесної сотні на майдані Корольова.

У суботу, 21 лютого, о 19.30 на майдані Соборному у Житомирі відбудеться загальноміський молебень (спільна молитва) «Ваша жертва безцінна», на який від храмів різних конфесій зійдуться люди зі свічками у руках.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому в Житомирі взяли штурмом будівлю ОДА і підпалили обласне управління міліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі