Суспільство

Житомирський бронетанковий завод обладнує БМП-1 новими бойовими модулями

23 February 2015, 11:29

 Державний концерн «Укроборонпром» у 2015 році планує здійснить модернізацію БМП-1 та налагодить їх серійне виробництво.

Про це повідомляє прес-служба державного концерну.

«БМП-1 – бойова броньована гусенична машина,  яка має високу маневреність і призначена для транспортування особового складу до переднього краю бойового фронту. Ця машина забезпечує можливість ведення вогню на ходу. БМП-1 може проходити водні перешкоди, а також пристосована для авіа транспортування. На сьогодні Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», яке входить до складу «Укроборонпрому», вже розпочало роботу з обладнання БМП-1 новими бойовими модулями, які не тільки відповідають сучасним стандартам, а й здатні найкращим чином зарекомендувати себе на полі бою», - йдеться у повідомленні.

Державний концерн «Укроборонпром» також нагадує, що ДП «ЖБТЗ» перейшло на тризмінну роботу у рамках виконання замовлення Міноборони щодо ремонту бронетехніки, а також створило виїзні ремонтні бригади, які постійно перебувають у зоні проведення АТО і оперативно ремонтують та відновлюють бойову техніку, зокрема системи озброєння, пошкоджені під час бойових дій.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією народного депутата Борислава Розенблата директор бронетанкового заводу Сергій Бутенко нещодавно звільнився.

Фото прес-служби державного концерну

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі