Політика

Черняхівські волейболісти вибороли першість у турнірі пам’яті Володимира Годлевського

23 February 2015, 14:13

У селищі Черняхові Житомирської області за підтримки народного депутата України Павла Дзюблика відбувся волейбольний турнір пам’яті Володимира Годлевського.

Вчитель фізичного виховання Володимир Годлевський вніс найбільший внесок в розвиток волейболу на Черняхівщині. Через це вже протягом 12 років в районному центрі проводять волейбольні змагання.

Протягом 3 днів за лаври переможця змагалися волейбольні команди в трьох категоріях – юнацькій, дорослій та серед команд ветеранів. Директор Черняхівської гімназії Микола Сироїд розповідає, що з кожним роком турнір пам’яті Володимира Годлевського стає  все більш популярним.

Долучитись до організації змагань народний депутат України від Народного Фронту Павло Дзюблик вирішив не вперше. Ще 3 роки тому, в рамках роботи громадської організації «Україна - це ми», разом з місцевими підприємцями Миколою Ананьєвим, Сергієм Жуком та Русланом Трояченком він вирішив щорічно підтримувати проведення волейбольного турніру в Черняхові.

Найбільш запеклою цього разу виявилася боротьба в категорії дорослих команд, а їх було 8 – 3 команди з Житомира, а ткож Коростеня, Малина, Радомишля, Черняхова та Селянщинського спортивного ліцею.

Переможцями турніру стали господарі змагання – черняхівські волейболісти. Друге місце посіли коростенці. Бронзові медалі здобула команда Житомирського державного технологічного університету. 

 

 

 

Прес-служба "Народного фронту"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі