Події

У Житомирі чоловік викликав міліцію через підозру, що його автомобіль замінували

24 February 2015, 14:43

Близько 13.00 24 лютого до міліції звернувся 60-річний житомирянин, який підозрював, що його автомобіль замінували на стоянці по вулиці Великій Бердичівській поблизу центральної міської лікарні №1.

Житомирянин, котрий викликав міліцію: каже побачив підозрілого чоловіка, який знаходився біля автомобілю, і коли той пішов - викликав міліцію.

«Я мав отримати сертифікат на зброю, з машини вийшов. Поки в сумці дивився документи підготовлені, які мав надати, підійшов чоловік до машини. Якщо машина стоїть до вулиці, то з лівого боку. Я пройшов у хвіртку, потім повернувся. Чому повернувся, бо 18 числа цього місяця на мене був напад. Я вийшов з наркодисрпансеру, і людини не стало, десь пропав», - розповідає житомирянин Юрій Рогозінський.

Поки на місці події працювали співробітники ДСНС та вибухо-технічної лабораторії, працівники ДАІ перекрили рух по вулиці Великій Бердичівській.

За словами керівника прес-служби УМВС Алли Ващенко, після огляду автомобіля жодних вибухових пристроїв не було знайдено. Станом на 14.30 рух по вулиці Великій Бердичівській відновлено.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі