Політика

Аграрна партія України планує створити первинні парторганізації в кожному селі, містечку та місті Житомирської області

25 February 2015, 13:35

 В Житомирі 14 лютого відбулася звітно-виборча конференція Аграрної партії України, на якій були присутні 65 делегатів з різних районів Житомирщини. Головою Житомирської обласної організації Аграрної партії України було переобрано Віктора Козіна.

«Іде війна, села та міста залишаються без робочих рук, залишаються вдови, діти. Сьогодні їм, як ніколи, потрібна наша підтримка. Ми хочемо, щоб кожен голова місцевої партійної організації пройнявся відповідальністю за ту роботу, яку необхідно буде провести по розбудові своєї партійної організації. Прийом в партію та створення первинних партійних організацій повинно проводитись в кожному селі, в кожному містечку та місті, тоді ми будемо ближче до людей, до їх потреб та зможемо надавати необхідну допомогу та піднімати авторитет партії», - зазначив Віктор Козін, голова «Аграрної  партії України» в Житомирській області.

21 лютого відбувся V з’їзд Аграрної партії України в місті Києві, на якому були присутні 35 делегатів із Житомирської області. Масштабна подія відзначилася затвердженням нового статуту та програми партії, а також оновленням складу партійної ради. Був вручений партійний квиток одному з лідерів молодіжного крила Аграрної партії у Житомирський області Козіній Вікторії. 

«Молодіжне крило Аграрної партії України Житомирщини запрошує молодь долучатись до наших лав і закликає до побудови України як потужної європейської держави, регіонального лідера у політичній, економічній, соціальній і культурній сферах. Рік потому, ми показали всьому світу, що не байдужі до долі нашої країни. Всі разом вибороли європейський напрямок розвитку, який на жаль коштував нам багатьох жертв. Зараз ми  повинні направити всі зусилля, щоб над нашими головами був мир, а Україна була вільна і незалежна», -  зазначила Вікторія Козіна співголова молодіжного крила «Аграрної партії України» в Житомирський області.

Прес-служба Житомирської обласної організації Аграрної партії України

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі