Влада

Стець закликає житомирян стати інформвояками: Кожен твій інформаційний посил – це куля в свідомість ворога

25 February 2015, 14:57

 Відтепер кожен українець із доступом до мережі інтернет може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу нашої держави. Міністерство інформаційної політики України ініціює створення інформаційних військ – повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Представники влади разом із волонтерами вже розробили спеціальний сайт i-army.org, мета якого – об’єднати та мобілізувати користувачів соціальних мереж для донесення достовірної інформації та боротьби з російською пропагандою», - йдеться у повідомленні

«Я вже неодноразово говорив про необхідність організувати ефективну протидію російським ботам і фейкам. Завдяки цьому проекту я сподіваюсь, у нас з’явиться чимало добровольців, готових поширювати достовірну інформацію і викривати російські фейки. Власне, сам проект інформаційних військ вже започатковано спільно з такими добровольцями», - наголошує міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

Всі бажаючі можуть пройти реєстрацію на офіційній сторінці штабу інформаційних військ за посиланням i-army.org та стати борцем за правду. Адміністрація сайту закликає: «Кожен твій інформаційний посил – це куля в свідомість ворога».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі