Події

У Бердичеві під потягом загинула 41-річна жінка

26 February 2015, 10:38

У місті Бердичів Житомирської області під колесами потягу загинула жінка.

Про це повідомляє сайт «Бердичівські новини».

За інформацією інтернет-порталу, трагедія сталася пізнього вечора: жінка мала намір сісти на потяг у напрямку Ужгорода, аби навідати у санаторії свого чоловіка.

«В той час людей не пероні було небагато. Певно, не зорієнтувавшись, на яку саме колію прибуває потяг, жінка спустилася донизу і опинилася прямо на шляху перед машиною-вбивцею. Крики очевидців, які попереджали про наближення небезпеки, були марними. Кажуть, що жінка ніби заклякла на одному місці і не реагувала ні на що. Пряме зіткнення з поїздом не дало жодного шансу залишитися в живих», - пише сайт.

У секторі зв'язків з громадськістю Управління МВС України на Південно-Західній залізниці Житомир.info розповіли, що бердичівлянка загинула під вантажним потягом, який рухався майже одночасно з пасажирським, на котрий поспішала жінка.

«Трагедія сталася о 22.30 24 лютого. Жінка мала намір виїхати потягом «Київ-Ужгород». Прийшла на залізничний вокзал, почувши оголошення, що потрібний їй потяг прибуде на другу колію, вона пішла готуватися до посадки. В цей час по першій колії рухався вантажний потяг, машиніст якого, помітивши людину застосував екстрене гальмування, однак уникнути зіткнення не вдалося», - повідомила начальник сектору зв'язків з громадськістю Управління МВС України на Південно-Західній залізниці Наталія Мельник.

За інформацією сайту «Бердичівські новини», загибла була педагогом та працювала вчителькою зарубіжної літератури в НВК №10.

«Вдома на неї чекала донечка-шестикласниця, яка напередодні трагедії трохи занедужала. Нібито саме через це мама загиблої намагалася вмовити доньку відкласти поїздку, наче передчувала лиха», - пишуть журналісти сайту.

Начальник сектору зв'язків з громадськістю Управління МВС України на Південно-Західній залізниці Наталія Мельник наголосила, що подібні трагічні випадки не є поодинокими. Лише за січень цього року на шляхах Південно-Західної залізниці сталося 12 нещасних випадків, в результаті яких загинуло 10 осіб. Упродовж 2014 року на Південно-Західній залізниці було зафіксовано 188 нещасних випадків, загинуло 139 людей. Зважаючи на сумну статистику в Управлінні МВС України на Південно-Західній залізниці закликають громадян пам’ятати, що залізниця – це зона підвищеної небезпеки, де неуважність може коштувати життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі