Події

У Житомирській області екологи знищили кілька мисливських веж, з яких відстрілювали тварин

26 February 2015, 15:36

На території Малинського лісового господарства Житомирської області працівники лісової охорони та Державної екологічної інспекції виявили незаконні мисливські вежі, які були знищені з метою недопущення випадків браконьєрства.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

Офіційний сезон полювання в області практично завершений, але державним інспекторам і надалі доводиться боротися з браконьєрством, - відзначають екологи.

Усього впродовж останнього мисливського сезону працівники інспекції знищили більше 10 незаконних спостережних веж, з яких відстрілюють дичину, затримано десяток браконьєрів і порушників правил полювання, вилучені десятки петель і капканів. Проте їх в лісових угіддях області не меншає. 
Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області обіцяють і надалі контролювати кількість незаконних браконьєрських засідок, щоб вберегти природу від незаконних посягань.

Як повідомляв Житомир.info, восени у чорнобильській зоні в Житомирській області лісівники виявили десятки веж, з яких браконьєри «розстрілювали» диких кабанів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі