Суспільство

Житомиряни можуть отримати подарунки від Представництва ЄС в Україні за знання про Європу

27 February 2015, 16:35

 З 24 лютого по 24 березня триватиме всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи та ЄС. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європейський Союз  та отримати приємні подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Про це Житомир.info повідомили організатори вікторини.

Для участі у вікторині потрібно зареєструватися на сайті www.euroquiz.org.ua і пройти три тури онлайн-вікторини по 10 питань кожен. Той, хто успішно відповість на 60% питань, гарантовано отримає на свою поштову адресу приємні подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Учасники, які візьмуть участь у вікторині, зможуть: поглибити свої знання про Європу та Європейський Союз; дізнатися неочікувані факти про ЄС та поділитися ними з друзями через соціальні мережі; отримати призи та Сертифікат про участь від Представництва Єврокомісії в Україні.

Кріт того, Представництво Європейського Союзу в Україні проводить конкурсі відео «Бути європейцем».

З 24 лютого по 29 березня триватиме прийом робіт. Для участі необхідно зняти оригінальне відео до 3 хвилин на тему Євросоюзу, завантажити його на youtube і надіслати на розгляд журі через реєстраційну форму на сайті euroquiz.org.ua/video-contest.

7 квітня на сайті конкурсу будуть опубліковані найкращі з відібраних робіт. До 15 травня триватиме онлайн-голосування за найкращі відео. В ході онлайн-голосування  буде обраний один переможець. Ще двоє переможців будуть обрані членами журі і фінальний список фіналістів буде опублікований на сайті конкурсу 25 травня. 30 червня усі переможці отримають призи на церемонії нагородження у Києві.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном  (093) 52 58 334 або e-mail ask@euroquiz.org.ua.

Конкурс фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні та впроваджується Фундацією «Відкрите суспільство».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі