Місто

Достроковий випуск у Житомирському військовому інституті: на кожного офіцера вже є по п’ять замовників

27 February 2015, 17:45

 У Житомирі 27 лютого відбулися урочистості з нагоди дострокового, 135-го випуску офіцерів військового інституті імені С. П. Корольова.

Керівництво навчального закладу разом із випускниками у супроводі оркестру пройшли від майдану Корольова до майдану Соборного та поклали квіти до пам’ятників.

«Цей випуск – перший у незалежній Україні достроковий випуск військових фахівців у лютому. Діти, які вже стали дорослими, які отримали потужну зброю – знання, отримують свою путівку в життя і ідуть служити до військових частин. І це еліта з еліти нашого війська тому що це ті люди, які забезпечують бойові дії інформаційно, це те, що є найголовнішим в сучасній збройній боротьбі. На кожного з них сьогодні є по п’ять замовників з усіх структур, які бажають їх взяти. І наших випускників, саме випускників житомирського вищого навчального закладу, вважають кращими в Збройних силах. Це фахівці технічних видів розвідки, це фахівці радіоелектронної боротьби, кібернетичної безпеки, інформаційної безпеки, інформаційно-психологічних дій, роботизовані системи (безпілотники), фахівці з захисту інформації. Це те, що найбільш необхідно на сьогоднішній день», - каже керівник Житомирського військового інститут Юрій Даник.

 

 

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі