Україна

В Донецькій області прикордонники виявили вагони з вугіллям без супровідних документів

28 February 2015, 10:58

 З метою запобігання терористичним актам, недопущення переміщення з території, підконтрольній НЗФ бойовиків, ДРГ, військової техніки, зброї, боєприпасів та контрабандних товарів співробітники Держприкордонслужби посилили заходи контролю на ділянці Донецької залізниці.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

«Учора охоронці кордону на залізничній станції «Ниркове» під час здійснення перевірки поїзда «Сіверськ - Родакове» виявили, що58  вагонів поїзда переміщуються з вантажем без належних товарно-супровідних документів. В ході перевірки було встановлено, що 35 напіввагонів порожні, 17 завантажені вугіллям, 2 лісоматеріалами, 2 цистерни – порожні, а ще 2 вагони –опломбовані. З метою проведення огляду опломбованих вагонів було створено міжвідомчу комісію. Результати її роботи будуть повідомлені додатково», - йдеться у повідомленні.

Також днями прикордонна оперативно-розшукова група на залізничній станції за 20 км від лінії розмежування виявила залізничний ешелон у складі 49 товарних вагонів. Усі вони завантажені вугіллям «антрацит», однак товаро-супровідні документи на вантаж також відсутні.

За даним випадком поінформовано співробітників СБУ та працівників фіскальної служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі