Політика

Руслан Годований очолив Житомирську міську організацію «Народного фронту»

2 March 2015, 14:05

Житомирську міську організацію «Народного фронту» очолив Руслан Годований. За відповідне рішення під час партійної конференції проголосували одноголосно.

Також була обрана рада міського осередку, до складу якої увійшло 6 чоловік. Іще одне місце лишилось вакантним для майбутнього керівника молодіжного крила осередку партії.

Руслан Годований каже, що основне завдання команди «Народного фронту» – це планомірний розвиток міста.

«Сьогодні багато людей критикує владу і говорить про те, як не потрібно робити. Але дуже мало людей говорить, що саме потрібно робити. Ми та команда, яка буде пропонувати нові ідеї розвитку обласного центру, місцевого самоврядування. Є речі, які не залежать від міської влади. Але як чистять вулиці у місті – залежить, якість доріг - залежить, як працюють комунальні служби,  розвиваються дитячі центри, функціонують клініки – залежить. Це наші основні задачі і найближчим часом ми їх узагальнимо і презентуємо план дій із конкретними кроками та програмами», - розповідає Руслан Годований.

До ради міського осередку партії увійшов також Тарас Кулаковський, доцент кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка.

«Саме у цих людях я бачу команду, яка здатна робити зміни. Ми знайомі з цією командою іще з того часу, як я служив у 95 бригаді. Вже тоді відчував підтримку і допомогу», - розповідає Кулаковський про своє рішення приєднатись до «Народного фронту».

«Я в політиці вже 5 рік, і люди, які сьогодні представляють партію «Народний фронт», - це люди, яких я знаю багато років. Я житомирянин, народився у Житомирі. І хотілось би для Житомира зробити усе, щоб він був таким процвітаючим містом, як він був колись. Я пам’ятаю, що це було найчистіше місто в Україні», - розповідає Григорій Засік, завідувач кафедри фізичного виховання Житомирського державного технологічного університету.

Нагадаємо, що партія «Народний фронт»  об’єднала людей, які мають єдину спільну мету: захист України від зовнішньої агресії. «Народний Фронт» — це досвідчені політики-управлінці, які у найтяжчий для країни час не побоялися взяти на себе відповідальність за долю держави. Наразі йде активна розбудова партійних осередків у всіх містах країни.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі