Події

У Житомирській області киянин-браконьєр застрелив свого товариша

2 March 2015, 14:33

Трагедія відбулася поблизу села Городківка Андрушівського району Житомирської області.

Як повідомила Житомир.info прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, 28 лютого 2015 року близько 17 години в лісовому кварталі Андрушівського лісництва державного підприємства  «Попільнянське лісове господарство» на території мисливських угідь ТОВ «Каміа Плюс», при проведенні незаконного полювання стався нещасний випадок зі смертельним наслідком.

Внаслідок необережного поводження із зброєю житель Києва, уродженець с. Городківка Андрушівського району, з мисливського карабіну пострілом в шию смертельно поранив свого товариша, теж киянина.

Інформацію про смертельний випадок підтвердила і керівник прес-служби УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко.

«28 лютого близько 19 години до Андрушівського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в лісовому масиві від випадкового пострілу загинув непрацюючий житель Києва. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що цього ж дня, близько 18 години, внаслідок полювання в лісовому масиві Андрушівського лісництва внаслідок необережного поводження зі зброєю випадковим пострілом смертельно поранено в шию 33-річного киянина. З місця події вилучено зброю, розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування обставин трагедії», - повідомила Алла Ващенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі