Спорт

Житомирські спортсмени завоювали золото, срібло та 4 бронзи чемпіонату України з самбо

3 March 2015, 15:24

З 28 лютого по 1 березня у Львові проходив чемпіонат України з самбо серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь учасники з усіх регіонів країни. Житомирські спортсмени завоювали на чемпіонаті шість медалей – золото, срібло та 4 бронзи.

Про це повідомляє сайт Федерації самбо України.

У перший день змагань житомирські спортсмени вибороли 4 медалі.

У змаганнях зі спортивного самбо серед жінок у ваговій категорії до 60 кг житомирянка Наталія Парфенюк розділила третє місце з львів’янкою Марією Денисюк. У категорії до 80 кг житомирянка Анастасія Шевчук стала срібною призеркою.

Нагородження Анастасії Шевчук

Серед чоловіків у змаганнях з бойового самбо у ваговій категорії до 52 кг житомирянин Віталій Добрянський розділив третє місце з рівненським спортсменом Андрієм Волянським, а у категорії понад 100 кг житомирський самбіст Олександр Шевчик поділив третю сходинку п’єдесталу з киянином Анатолієм Маляром. Наступного дня Олександр Шевчик здобув ще одну бронзову нагороду у поєдинках зі спортивного самбо.

Другий день чемпіонату приніс Житомирській області ще і золоту нагороду, яку виборола у змаганнях зі спортивного самбо у ваговій категорії до 48 кг Аліна Соколовська.

Нагородження Аліни Соколовської

Фото з сайту Федерації самбо України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі