Місто

В Житомирі хочуть на 20% збільшити вартість однієї поїздки в ліфті

3 March 2015, 18:07

 Влада Житомира хоче на 20% (5 коп.) збільшити вартість однієї поїздки в ліфті та встановити нові тарифи на технічне обслуговування ліфтів у багатоповерхівках.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 3 березня.

«Розглянувши звернення приватного підприємства «Будівельне підприємство «Ліфтналадка», приватного спеціалізованого підприємства «Вертикаль», приватного підприємства «Спеціалізоване ремонтне підприємство «Спецліфтреммонтаж», приватного багатопрофільного виробничого підприємства «Магніт», відповідно до наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 09.11.06 № 369 «Про затвердження Порядку встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації» та статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив встановити вартість з повного технічного обслуговування ліфтів у житлових будинках м. Житомира таким суб’єктам господарювання, а саме: приватному підприємству «Будівельне підприємство «Ліфтналадка»; приватному підприємству «Спеціалізоване ремонтне підприємство «Спецліфтреммонтаж»; приватному спеціалізованому підприємству «Вертикаль»; приватному багатопрофільному виробничому підприємству «Магніт», - йдеться у проекті рішення.

Також зазначено, що вартість однієї поїздки в пасажирських ліфтах, що обладнані картковими апаратами в м. Житомирі, встановлюється в розмірі 0,30 грн. (з урахуванням єдиного податку).

У разі прийняття рішення набуде чинності через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення в друкованих засобах масової інформації.

Нагадаємо, з жовтня 2011 року вартість однієї поїздки в пасажирських ліфтах, що обладнані картковими апаратами, становила 0,25 грн. (з урахуванням податку на додану вартість та єдиного податку на доходи).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі