Політика

Як міжфракційне об’єднання «За Житомирщину» голосувало за видалення з зали Ради свого члена Мельничука

4 March 2015, 11:35

 4 березня у Верховній Раді двічі ставили питання по вилучення екс-командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука з сесійної зали.

Результати першої спроби: За-205, Проти-5, Утрималось-5, Не голосувало-111, рішення не прийняте. Результати другої спроби: За-191, Проти-7, Утрималось-9, Не голосувало-115, рішення-не прийняте.

Нагадаємо, що Сергій Мельничук з 23 грудня є членом міжфракційного депутатського об’єднання «За Житомирщину», яке очолює нардеп Павло Дзюблик (фракція «Народний фронт»). Інформації про виключення Мельничука з об’єднання поки що немає.

Крім екс-командира батальйону «Айдар» у складі об’єднання є ще 10 депутатів, ось результати їх голосування за  про позбавлення народного депутата Мельничука С.П. права брати участь у п'яти пленарних засіданнях:

Павло Дзюблик – За,

Вадим Кривенко – За,

Дмитро Тимчук – За,

Сергій Пашинський – За,

Борислав Розенблат – перше голосування – За, друге – Не голосував,

Володимир Арешонков – За,

Ірина Суслова – Не голосувала,

Борис Тарасюк – За,

Руслан Лук’янчук – За,

Олександр Ревега – За.

«Українська правда» повідомляє, що заступник голови Регламентного комітету Павло Пинзеник з трибуни ВР зазначив, що профільний комітет визнав винним в інциденті 3 березня саме Мельничука: цього дня у сесійній залі ВР виникло дві бійки за участю лідера Радикальної партії Олега Ляшка і екс-депутат фракції РП Мельничука, які заблокували роботу парламенту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі