Суспільство

У Житомирі та ще десятьох районах області захворюваність на грип і застуду перевищила епідпоріг

4 March 2015, 15:08

Населення Житомирської області продовжує хворіти та сезонний грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Лише за останній тиждень (з 23.02. по 02.03.2015 р.) в області захворіло 11490 осіб.

Про це повідомляють в Обласному медичному центрі здоров’я та спортивної медицини і у Головному управлінні Держсанепідслужби у Житомирській області.

Показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення області складає 91,4 на 100 тисяч населення, що лише на 6 % нижче епідемічного порогу (96,8 захворювань на 10 тис. осіб). Тобто, в цілому по області рівень захворюваності наближається до епідемічного. Серед захворілих 60 % складають діти до 17 років. Перевищення епідемічного порогу реєструється на 11 адміністративних територіях області: Попільнянському, Ружинському, Новоград-Волинському, Олевському, Коростишівському, Черняхівському, Житомирському, Любарському, Малинському, Радомишльському районах та м. Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у зв’язку в високим рівнем захворюваності на грип та ГРВІ карантин у Житомирі продовжили до 7 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі