Влада

Питання реконструкції Центрального стадіону поки не стоїть на порядку денному, - Житомирська ОДА

4 March 2015, 15:11

 Реконструкція житомирського Центрального стадіону поки у плани влади не входить.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації в інформації про прямий ефір на обласному телебаченні за участі заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь та голови обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександра Оніщука.

«Учасники передачі обговорили й питання матеріально-технічного стану спортивних споруд області. Найбільша з них – центральний стадіон «Полісся» – потребує капітального ремонту і значних коштів, тож питання його реконструкції поки не стоїть на порядку денному. Натомість планується завершити роботи по реконструкції легкоатлетичного манежу, вкладаються кошти в облаштування плавального басейну, стадіону «Спартак», спортивних шкіл. Перебуває у стані вирішення питання виділення земельної ділянки під будівництво стадіону за кошти УЄФА. На жаль, Житомир – єдиний обласний центр, що не має професійної футбольної команди», - йдеться у повідомленні.

Також говорили про важливість розвитку масової фізичної культури і спорту в Житомирській області.

«Всі учасники передачі зійшлися на тому, що це не потребує вкладення значних коштів, тож потрібно популяризувати, рекламувати масову фізкультуру, щоб заняття нею стало модним», - повідомляє прес-служба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі