Культура

Люди з інвалідністю привітали жінок-військових святковим концертом у Житомирському шпиталі

4 March 2015, 18:47

 15 виконавців, серед яких і люди з інвалідністю, привітали святковим концертом жінок-військовослужбовців у Житомирському військовому госпіталі. Організатори концерту кажуть: напередодні Міжнародного жіночого свята хотіли привітати медсестер та лікарів, а також тих військовослужбовців, які знаходять на лікуванні та реабілітації у шпиталі.

«Ми захотіли, щоб солдати згадали своїх мам.  Мамина весна, це - мамина весна, кожний солдат знає, що є мама і мама чекає на сина. Яким би він не був, це все одно її син», - розповідає президент Міжнародного благодійного фонду інвалідів та потерпілих від чорнобильської катастрофи Сергій Зайцев.

«В нашому госпіталі більше 20 жінок брали участь у проведенні АТО, це лікарі і медичні сестри. Звичайно, ми хочемо в першу чергу сказати їм велике слова подяки за те що вони роблять. Висловити всім жінкам, які працюють в госпіталі подяку, за те що вони в такий складний час в таких непростих умовах і в такий не простий час», - каже начальник Житомирського військового госпіталю Олександр Серебряков.

Учасники концерту переконані – в такий нелегкий час військовослужбовці, а особливо жінки-військові, потребують моральної підтримки.

З такими концертами організатори планують відвідати також Кіровоград, Одесу та Київ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі