Влада

У Житомирській міськраді з’явився новий претендент на посаду борця з корупцією

6 March 2015, 14:15

У Житомирській міськраді розпочалась перевірка претендента на посаду головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції – Фещенка Віктора Мілентійовича.

Копія заяви про проведення перевірки та декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік Віктора Фещенка опубліковані на офіційному сайті Житомирської мерії.

Згідно декларації претендента на вказану посаду, у 2014 році Віктор Фещенко отримав 9670,76 грн. доходу, з яких заробітна плата склала 5670 грн., дохід від викладацької, наукової і творчої діяльності – 2799 грн., решту – 1201,76 грн. становила допомога по безробіттю. Члени сім'ї (дружина та син) у 2014 році жодних доходів не отримували.

Серед відомостей про нерухоме майно, яке перебуває у власності декларанта, значиться 2/3 земельної ділянка 2900 кв.м. та 2/3 житлового будинку 103,8 кв.м. Інші члени сім’ї володіють 1/3 частинами вказаних земельної ділянки та будинку. У родини є легковий автомобіль Peugeot, 2008 р.в. Коштів на рахунках в банках немає.

На сайті Work.ua розміщене резюме Віктора Мілентійовича Фещенка, 1972 року народження. У ньому вказано, що Віктор Фещенко у 1993 році закінчив юридичний факультет академії внутрішніх справ. 8 років працював начальником оперативного відділення УМВС в Житомирській області (Розшук). Також у різні роки обіймав посади юриста, менеджера по персоналу, заступника директора в ТОВ «Благо», ПАТ «Рада», ПП «Лесодар», ЖНАУ. Кандидат в майстри спорту з боксу.

Нагадаємо, наприкінці 2014 року Житомирська міська рада вже оголошувала конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції. Тоді на цю посаду претендували чотири кандидата: Зеленюк Юрій Павлович, Коваленко Олена Володимирівна, Радько Олександр Олександрович, Шклярчук Леся Анатоліївна. Однак під час публічного обговорення кандидатур громадськість Житомира не підтримала жодного кандидата на цю посаду і конкурс довелося оголошувати вдруге. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі