Суспільство

В селищі Житомирської області сотні людей навколішки проводжали бійця 30-ї бригади, який загинув під Степанівкою

20 March 2015, 09:45

18 березня у селищі Першотравенськ Баранівського району кілька тисяч людей прийшли попрощатися з бійцем 30-ї окремої механізованої бригади Олександром Іщуком, який загинув у серпні 2014 року у зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Проводжали героя в останню путь, стоячи навколішки.

Про це повідомляє сайт міста Баранівка

Олександр Сергійович Іщук народився 16 жовтня 1987 року. В березні 2014 року був мобілізований до військової частини, яка розташована у Новограді-Волинському, з початку серпня 2014 року перебував у складі підрозділу 30-ї окремої механізованої бригади. Загинув 8 серпня під час бойових дій біля села Степанівка Донецької області.

«В перших числах серпня підрозділ Олександра вийшов на прикриття державного кордону. До кордону з Російською Федерацією наші хлопці стояли спиною і ніхто не думав, що регулярні підрозділи РФ перетнуть кордон і вдарять у спину. Так сталося, що в цей час Олександр опинився на лінії вогню», - розповів військовий комісар Баранівсько-Романівського об’єднаного районного військового комісаріату Сергій Конопатський.

Похований бійця на кладовищі села Черніївка Полонського району Хмельницької області. З рідних у загиблого залишилась батьки та старша сестра, власної родини чоловік не мав.

Фото та відео сайту міста Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі