Влада

Влада утворила робочу групу, яка вивчатиме питання ремонту центрального стадіону у Житомирі

23 March 2015, 17:59

 Обласна влада утворила робочу групу, яка буде вивчати питання проведення ремонтних робіт на центральному стадіоні у Житомирі.

Відповідне розпорядження, яке опубліковане на сайті обласної ради, голова облради Віталій Француз та губернатор Сергій Машковський підписали 18 березня.

«Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та   витягу з протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 13.03. 2015 № 53 утворити робочу групу для вивчення питання щодо проведення ремонтних робіт центрального стадіону, який перебуває на балансі Житомирської спеціалізованої дитячої юнацької школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради», - йдеться у документі.

Очолюють робочу групу заступник губернатора Ярослав Лагута та заступник голови обласної ради Руслан Годований.

У складі робочої групи 10 чоловік, серед яких п’ятеро – депутати облради.

Робочій групі доручено: вивчити питання щодо цільового використання коштів із обласного бюджету на проведення реконструкції західної трибуни центрального стадіону; надати пропозиції щодо проведення реконструкції гідроізоляційних робіт манежу центрального стадіону до 06.04.2015.

Нагадаємо, центральний стадіон Житомира передали у комунальну власність у 2005 році і з того часу почали говорити про його реконструкцію. В серпні минулого року керівники області провели на стадіоні робочу нараду. «Я думаю, що буде надане доручення і правоохоронним органам перевірити даний об’єкт, тому що це дуже серйозне службове недбальство, найменше покарання за яка повинно бути – це звільнення всіх причетних до цього людей», - казав після огляду стадіону губернатор Сергій Машковський.

У березні цього року представники ОДА під час прямого ефіру говорили про те, що центральний стадіон «Полісся» потребує капітального ремонту і значних коштів, тож питання його реконструкції поки не стоїть на порядку денному. Натомість планується завершити роботи по реконструкції легкоатлетичного манежу.

Як повідомляв Житомир.infoоновлений легкоатлетичний манеж губернатор Сергій Рижук урочисто відкрив у грудні 2013 року. У березні 2014 року в інтерв'ю Житомир.info голова облради Віталій Француз говорив, що за виконані роботи на стадіоні треба заплатити з бюджету ще 4,5 мільйони гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі