Культура

У Житомирі виступили ансамблі та оркестри коледжу культури і мистецтв імені Огієнка

24 March 2015, 09:40

23 березня у приміщенні Міського Палацу культури відбулась друга частина звітного концерту студентів Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка відділу духових і ударних інструментів.

Перша частина звітного концерту відбулась цього ж дня в актовій залі гуртожитку коледжу культури і мистецтв, де студенти 1-4 курсів представили свої сольні номери.

У програмі другої частини концерту студенти спеціальності «Народна художня творчість» виступили ансамблями та оркестрами.

«Музика посідає значне місце у моєму житті. Уже з шостого класу я знала, що буду вступати саме до коледжу культури і мистецтв. Так склалось, що я обрала грати на саксофоні, тому що від його звуків у мене мурахи по шкірі та волосся стає дибки. Навчатись у коледжі для мене дійсно щастя», - ділиться студентка коледжу культури і мистецтв, учасниця звітного концерту, саксофоністка Марина Климчук.  

Студенти та викладачі коледжу кожного року наприкінці березня проводять звітний концерт окремих відділів та спеціальностей, а звітний концерт усього коледжу відбувається у травні.

Анастасія Римар для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі