Політика

В.о. мера Житомира роздає дітям подарунки в «іменних» пакетах. Місцеві вибори стартували?

24 March 2015, 10:24

 Під час відкриття тижня дитячого читання в Житомирській обласній дитячій  бібліотеці в.о. мера Любов Цимбалюк роздавала дітям подарунки у пакетах з власним ім’ям.

«23 березня відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в Житомирській обласній дитячій  бібліотеці. На свято завітали маленькі читачі – учні початкових класів, вчителі, дитяча письменниця Марія Пономаренко та  в.о. міського голови Любов Цимбалюк. Захід пройшов за участі підліткового клубу «Пролісок» театральної студії  «Веселка» (керівник Анна Тофілівна Щепанська) та учнів музичної школи ім. Б.Лятошинського (керівник – Катерина Можарівська). «Дозвольте привітати всіх з чудовим Святом Книги. Я дякую вам, дорогі діти, за те, що ви любите читати. Ви – майбутнє нашої країни. Я впевнена, що будувати вільну європейську Україну будуть розумні українські діти,- звернулася до присутніх  Любов Цимбалюк та подякувала працівникам бібліотеки за те, що організовують дні для дітей, які сприяють духовному, культурному та інтелектуальному розвитку підростаючого покоління», - йдеться у повідомленні на сайті Житомирської міської ради.

Інформацію, яка опублікована на сайті ввечері 23 березня, ілюструють фото з події. Після того, як у соцмережах звернули увагу на «іменні» пакети Цимбалюк, одне фото трохи обрізали. Журналіст Житомир.info бачив дітей, які йшли з бібліотеки з пакетами від Любові Цимбалюк.

Спочатку фото виглядало так, а потім трохи підкорегували (знизу)

Нагадаємо, в грудні минулого року секретар міськради Любов Цимбалюк, яка з лютого 2014 року виконує обов'язки міського голови, говорила, що буде брати участь у виборах міського голови, якщо відчує підтримку житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі