Суспільство

«Ревізор» побував у Бердичеві, де його взяли в заручники у готелі та ледь не побили у кафе

24 March 2015, 11:05

У грудні телепроект «Ревізор» відвідав з перевіркою декілька закладів у Бердичеві Житомирської області. Програми вперше вийшла в ефір «Нового каналу» 23 березня. 

Після зйомок у Бердичеві команді соціального реаліті «Нового каналу» буде що згадати, - зізнаються автори проекту.

- Бердичів – колоритне місто. Тут вас легко можуть взяти в заручники у готелі і влаштувати розбірки, як у Чикаго. "Ревізор" вперше був у Бердичеві, і не забуде це місто ніколи, – говорить ведучий програми Вадим Абрамов.

В ресторані «Чикаго», після того, як команда побувала на кухні й почала роздивлятися зал, назустріч знімальній групі вийшов директор. А, точніше, вибіг, замахуючись на ведучого з криком: "Ти чиї замовлення виконуєш?" І вирвав книгу скарг із рук Абрамова. На місце "пригоди" прибула міліція. І це був не останній конфлікт у Бердичеві.

У готелі «Дежа вю» власниця теж викликала правоохоронні органи. Але, не отримавши бажаного результату, пішла на крайні заходи – замкнула команду на поверсі!

А також "Ревізор" вперше перевірив кафе «Благодать» при міському Будинку культури, де в різних гуртках займаються десятки дітей. Що їм пропонує місцевий заклад? З яких продуктів там готують? Вадим Абрамов провів ретельну перевірку і замовив усі готові страви для дегустації. А під час оголошення висновків ведучий відмовився оцінювати заклад за традиційними шістьма критеріями програми!

Чим ще Бердичів здивував програму "Ревізор», дивіться у програмі:

Відео Нового каналу 

Житомир.info за матеріалами Нового каналу

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі