Місто

ЖК «Набережний квартал» у Житомирі розпочав будівництво ІІІ секції: квартири уже можна придбати за вигідними цінами

24 March 2015, 11:26

Житловий комплекс «Набережний Квартал», що в Житомирі по вул. Бородія, 50а, розпочав будівництво 3-ї черги сучасного 12-поверхового будинку.

«Набережний квартал» - це один із наймасштабніших проектів інтенсивного будівництва високоякісного житла у найбільших українських містах та Житомирі. Попри труднощі та непросту ситуацію в державі, компанія продовжує утримувати високі темпи будівництва та не дає жодних шансів інвесторам засумніватися у порядності забудовника. 

Відомо, що гроші найкраще вкладати у нерухомість, а якщо вона ще й нова, сучасна, європейської якості та за прийнятною ціною – це подвійна вигода.

Поспішайте придбати квартири 3-ї секції нового сучасного комплексу «Набережний квартал» за фіксованою до кінця березня 2015 року ціною - 9499 грн. за квадратний метр!

Це означає, що однокімнатну квартиру з автономним опаленням можна придбати в межах 16 тис. у. о.

Уже продані практично всі квартири 1-ї та 2-ї черг, І секція здається в експлуатацію у квітні (готовність 95%).

«Ми готуємо документи на здачу і доробляємо внутрішнє оздоблення квартир і під’їзду першої секції. Темп будівництва орієнтований на здачу 4 поверхів на місяць. Цим самим будівельна компанія доводить, що вона - серйозна організація, яка будувала, будує і хоче будувати у Житомирі», - говорить куратор відділу реклами і продажу житлового комплексу «Набережний Квартал» у Житомирі Андрій Шевченко.

Поспішайте придбати також комерційну нерухомість у новому житловому комплексі «Набережний квартал» за вигідною ціною.

Для тих, хто хоче відкрити бізнес недалеко від центру міста, на відносно спокійній вулиці, звідки до ТРЦ «Глобал UA» -2 хвилини їзди на автомобілі, існують вигідні пропозиції. Кращого місця для розташування комерційних об’єктів – офісу, аптеки, салону краси, магазину одягу, супермаркету чи мінімаркету, -  не знайти! Тим паче, що на території ЖК «Набережний Квартал» планується облаштування власної автомобільної стоянки під охороною. Поспішайте робити свій бізнес на вигідних умовах!

Зателефонуйте (067) 67-44-550 і дізнайтеся про вигідні пропозиції купівлі квартири, а також нової комерційної нерухомості у «Набережному кварталі»!

Офіс продажу ЖК «Набережний квартал» знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Бородія, 50а. Час роботи – з 9.00 до 21.00 год. без вихідних.

Веб-сайт ЖК «Набережний квартал» - www.nkvartal.zt.ua.

Будівництво І секції добігає кінця

Для порівняння: так виглядав новобуд усього півтора місяця тому

Готовність ІІ секції - на рівні 4 поверху, розпочато будівництво  ІІІ секції - будівельники забивають сваї  

Схема розміщення секцій ЖК "Набережний квартал" у Житомирі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі