Влада

Громадську раду при Житомирській ОДА будуть створювати з представників «перевірених часом» організацій

24 March 2015, 12:17

 До громадської ради при Житомирській облдержадміністрації можуть увійти лише представники організацій, які нададуть, зокрема, «інформацію про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останні два роки».

Такі умови зазначені у переліку документів, які необхідно додати до заяви для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради.

Про засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути повідомляє прес-служба ОДА.

«Учасники засідання одноголосно проголосували за початок прийому документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради із 24 березня до 14 квітня 2015 року. Для прийому документів визначено робочу групу у складі 9 відповідальних осіб, з них 8 представників громадських організацій і 1 – від департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю (начальник управління комунікацій з громадськістю Світлана Сластухіна). Для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства», - йдеться у повідомленні.

До заяви додаються:

1. Рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах.

2. Копії документів (свідоцтво, витяг з єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, статут тощо) про легалізацію інституту громадянського суспільства.

3. Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останні два роки.

4. Біографічна довідка кандидата на членство в громадській раді.

Установчі збори для формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації відбудуться 24 квітня.

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі