Влада

Порошенко призначив двох голів райдержадміністрацій у Житомирській області

24 March 2015, 17:11

24 березня президент України Петро Порошенко призначив двох голів райдержадміністрацій у Житомирській області.

Відповідні укази про призначення опубліковані на офіційному сайті президента.

Відтак головою Ємільчинської районної державної адміністрації Житомирської області став Ширма Володимир Васильович, який з 29 жовтня 2014 року тимчасово виконував обов’язки голови РДА.

Головою Новоград-Волинської районної державної адміністрації було призначено Михнюка Володимира Володимировича.

Нагадаємо, 27 серпня 2014 року у Ємільчино відбулись громадські обговорення кандидата на посаду голови РДА Володимира Ширми.

Володимир Васильович Ширма народився 1 травня 1962 року в селі Хутір-Мокляки Ємільчинського району. Закінчив Житомирський сільськогосподарський інститут та Українську академію державного управління при Президентові України. Здобув освіту за спеціальностями «Агрономія» та «Державне управління». Працював на сільськогосподарських підприємствах та в органах державної влади. Протягом 2005-2006 років Володимир Ширма був головою Ємільчинської райдержадміністрації, а у 2006-2010 роках – головою Ємільчинської районної ради. До призначення т.в.о. голови Ємільчинської РДА обіймав посаду проректора з соціально-економічного розвитку Житомирського національного агроекологічного університету.

29 серпня 2014 року у Новограді-Волинському обговорювали кандидатуру Володимира Михнюка на посаду голови РДА.

Володимир Володимирович Михнюк народився 2 лютого 1976 року в селі Сергіївка Ємільчинського району. Закінчив Державну агроекологічну академію України. Здобув освіту за спеціальністю «Зооінженерія». Працював на сільськогосподарських підприємствах. Зараз Володимир Михнюк – директор приватного підприємства «Агроплемоб’єднання»

Також 24 березня Петро Порошенко розпорядився звільнити від тимчасового виконання обов’язків голови Володарсько-Волинської РДА Андрія Миколайовича Головача.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі