Суспільство

Волонтери з Радомишльського району передали відремонтований УАЗ для бійців 72-ї бригади

24 March 2015, 17:41

Відреставрований та відремонтований автомобіль УАЗ для потреб військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади передали волонтери Радомишльського району. Люди кажуть: ремонтували автомобіль за кошти громади.

«Кошти збирались усім миром, хто скільки міг дати на ремонт. І майстри з нас багато не взяли», - розповіла волонтер Ірина Пугачова.

Військовослужбовці, які приймали автомобіль кажуть, що вже наступного дня УАЗ вирушить на передову.

«Я хочу подякувати людям, які зробили цю машину - відремонтували її. І вона поїде на передову зараз. Ціль - ганяти по полях», - розповів військовослужбовець Володимир.

За словами голови правління громадської організації «Час громади» Івана Мельника, мешканці Радомишльського району допомагають військовослужбовцям ще з літа минулого року.

«Ми допомагали усім, на що ми мали сили і матеріальні, і фінансові можливості. Ми допомагали починаючи від картоплі, пампушок, гарячих обідів. Також допомагали лісом, зараз допомагаємо машиною, дитячими малюнками допомагали. Тобто допомагаємо усім, чим можем», - розповів Іван Мельник.

Благодійники зізнаються: допомагають не лише військовослужбовцям на передовій.

«В подальшому ми допомагаємо всім сім’ям. Воно здається нічого, але ми їм безкоштовно обробляємо городи, вони не відпасують у нас корів, ми так постановили, подарунки дітям на новий рік даємо, воїнам передаємо посилки, посилки іменні, щоб вони ніде не загубилися», - розказав голова територіальної громади села Чайківка Юрій Докіль.

Волонтери не збираються зупинятись і планують надалі допомагати військовим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі